Top

Sobre nosaltres

Som un estudi d’arquitectura especialitzat en projectes d’habitatges unifamiliars i edificis d’habitatges. Treballem des de 2002 amb tot tipus de clients, tant particulars com empreses dels sectors de la construcció i del mercat immobiliari.

En el nostre treball diari, assessorem als nostres clients en tots els aspectes, incloent la viabilitat tècnica de les operacions de compravenda de finques i solars, així com l’estudi del producte final que es posarà en venda o lloguer per a l’usuari final. Busquem el millor aprofitament urbanístic per al comprador respectant la normativa vigent en el municipi on s’ubiqui el terreny.

Els nostres projectes d’arquitectura busquen detectar les necessitats dels nostres clients, perquè no hi ha dos iguals. Després de saber què és el que busquen, vam crear els nostres projectes a la seva mida i fem una gestió integral, tant del projecte com de l’obra.

 

 

 

 

 

 

 

Quinze anys d’experiència com a arquitectes ens permeten oferir una gestió integral de qualsevol tipus de projecte. Durant aquest temps, hem tingut el privilegi de treballar amb nombrosos equips multidisciplinaris i coordinar els seus esforços per oferir uns excel·lents resultats als nostres clients. Això ens permet oferir serveis com la supervisió dels costos d’obra i la coordinació d’equips externs, tant dins com fora del país.

En els últims anys, els canvis en la normativa d’habitatge han fet obligatoris certs documents que acrediten les seves bones condicions, tant d’habitabilitat com d’eficiència energètica. La crisi econòmica i els canvis a nivell mundial han fet que ens conscienciem molt més de la importància de fer que les nostres habitatges siguin espais de qualitat, i és per això que l’exigència d’un adequat manteniment és més gran en l’actualitat.

Per donar resposta a aquesta exigència, hem ampliat la nostra cartera de serveis a empreses i particulars que necessiten documents com la cèdula d’habitabilitat o el certificat energètic, un tràmit imprescindible en qualsevol operació de compravenda o lloguer.

 

 

 

 

 

 

 

En la nostra cartera de clients, també comptem amb algunes agències immobiliàries que necessiten documents de venda eficaços i atractius per als seus propis clients; i amb bufets d’advocats que han de reclamar danys i perjudicis per defectes de construcció que només pot diagnosticar i valorar un professional qualificat. Els informes que hem redactat per a ells han permès obtenir una adequada reparació física i moral d’aquests danys.

 

 

 

 

 

 

En el nostre portafoli, hem preparat una acurada selecció dels projectes més destacats en què hem participat al llarg de la nostra trajectòria professional. Hi ha projectes d’habitatge, projectes industrials i projectes d’interiorisme. Ens sentim orgullosos de tots ells, perquè en cada un hem après alguna cosa que ens ha fet créixer professionalment.

Aquest creixement professional ens ha portat a fer un salt conceptual i a investigar les possibilitats de la construcció modular. És un camí amb un recorregut ampli i sorprenent en diferents països d’Europa i Amèrica, i volem explorar-de la mà dels nostres clients.

 

 

 

 

 

Si necessiteu qualsevol dels serveis que us acabem de presentar, o si teniu qualsevol dubte sobre ells, ompliu aquest formulari i ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.


 

Pin It on Pinterest