Top
Image Alt

Inici

Som un estudi d’arquitectura especialitzat en projectes d’habitatges unifamiliars i edificis d’habitatges. Treballem des de 2002 amb tot tipus de clients, tant particulars com empreses dels sectors de la construcció i del mercat immobiliari. Els assessorem en tots els aspectes, incloent la viabilitat tècnica de les operacions de compravenda de finques i solars o l’estudi del producte que es posarà en venda o lloguer per a l’usuari final.

Els nostres projectes d’arquitectura busquen detectar les necessitats dels nostres clients, perquè no hi ha dos iguals. Després de saber què és el que busquen, vam crear els nostres projectes a la seva mida i fem una gestió integral, tant del projecte com de l’obra.

ELS NOSTRES SERVEIS

ELS NOSTRES SERVEIS

Feu clic aquí per veure els serveis que podem oferir-li. Si desitja més informació sobre algun d’ells, o no troba el que busca, poseu-vos en contacte amb nosaltres i buscarem la millor solució per a les seves necessitats.

En la nostra cartera de clients, també comptem amb agències immobiliàries que necessiten documents de venda eficaços i atractius per als seus propis clients; i amb bufets d’advocats que han de reclamar danys i perjudicis per defectes de construcció que només pot diagnosticar i valorar un professional qualificat. Els informes que hem redactat per a ells han permès obtenir una adequada reparació física i moral d’aquests danys.

En el nostre portafoli, hem preparat una acurada selecció dels projectes més destacats en què hem participat al llarg de la nostra trajectòria professional. Hi ha projectes d’habitatge, projectes industrials i projectes d’interiorisme. Ens sentim orgullosos de tots ells, perquè en cada un hem après alguna cosa que ens ha fet créixer professionalment.

PORTAFOLI DELS NOSTRES PROJECTES

PORTAFOLI DELS NOSTRES PROJECTES

Haga clic aquí para ver una selección de nuestros mejores proyectos de vivienda de obra nueva, naves industriales y reformas de locales comerciales

Quinze anys d’experiència com a arquitectes ens permeten oferir una gestió integral de qualsevol tipus de projecte en col·laboració amb equips multidisciplinars i coordinar els seus esforços per oferir uns excel·lents resultats als nostres clients. Això ens permet oferir serveis com la supervisió dels costos d’obra i la coordinació d’equips externs, tant dins com fora del país.

En els últims anys, els canvis en la normativa d’habitatge han fet obligatoris certs documents que acrediten les seves bones condicions, tant d’habitabilitat com d’eficiència energètica. La crisi econòmica i els canvis a nivell mundial han fet que ens conscienciem molt més de la importància de fer que les nostres habitatges siguin espais de qualitat, i és per això que l’exigència d’un adequat manteniment és més gran en l’actualitat.

Per donar resposta a aquesta exigència, hem ampliat la nostra cartera de serveis a empreses i particulars que necessiten documents com la cèdula d’habitabilitat o el certificat energètic, un tràmit imprescindible en qualsevol operació de compravenda o lloguer.

BLOG

BLOG

En el nostre blog, podrà trobar informació útil sobre tràmits, idees sobre arquitectura i interiorisme, consells sobre com optimitzar el seu habitatge, local o oficina … Visiti’l i Doneu-nos la seva opinió.

Pin It on Pinterest