Top

Projectes i direccions d’obres (consultar preus)

Som un estudi d’arquitectura especialitzat en projectes d’habitatges unifamiliars i edificis d’habitatges. Treballem des de 2002 amb tot tipus de clients, tant particulars com a promotores immobiliàries.

Els nostres projectes d’arquitectura busquen detectar les necessitats dels nostres clients. D’acord a elles, creem els nostres projectes i fem una gestió integral, tant del projecte com de l’obra.

Quinze anys d’experiència com a arquitectes ens permeten oferir una gestió integral de qualsevol tipus de projecte. Això ens permet, entre altres aspectes, supervisar els costos de l’obra i coordinar els equips externs que hi intervenen, tant dins com fora del país.

En tractar de treballs de volum i complexitat variable, els nostres honoraris poden variar en una forquilla molt àmplia, i us recomanem que ens consulti el seu cas particular per poder elaborar una oferta plenament ajustada. Tanmateix, i com a valor merament orientatiu, el valor dels nostres serveis pot oscil·lar al voltant d’un deu per cent del cost final de l’obra a realitzar.

Si vol saber com podem ajudar a desenvolupar el millor projecte per als seus interessos, ompli el formulari que trobarà a continuació i ens reunirem amb vostè el més aviat possible.


Post a Comment

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: