Top

Plànols comercials des de 30 €

La promoció immobiliària és un procés molt complex, en el qual intervenen professionals de nombrosos sectors, la col·laboració mútua és imprescindible per a dur a bon terme el procés de crear espais habitables.

Un d’aquests sectors és el comercial. Són persones altament preparades per fer la seva tasca, però, perquè aquesta doni els millors fruits, necessiten el millor material. I, quan parlem de vendre pisos, no sempre poden comptar amb el producte acabat per presentar-lo als seus potencials clients.

Si és vostè un professional del sector immobiliari i necessita documentació gràfica de qualitat per donar-li suport en la seva tasca de venda, nosaltres podem ajudar-lo. Visitarem l’immoble o immobles a vendre, prendrem mesures i elaborarem el pla comercial que vostè necessita. O, si ja disposa del pla arquitectònic, l’adaptarem per a vostè.

Si necessita urgentment un pla comercial amb el qual vendre un actiu de la seva propietat o de la seva cartera de clients, ompli el formulari que trobarà a continuació i ens posarem a treballar de seguida.


Post a Comment

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: