Top

Estudi de solars des de 120 €

No només els particulars comprar pisos o locals per a viure-hi o establir els seus negocis. Els promotors immobiliaris i els petits i grans inversors també busquen finques amb la intenció de rehabilitar o refer-les del tot.

En aquests casos, és vital conèixer la zona, el mercat i el tipus de producte que més demanda té o que és més rendible.

També cal saber on aconseguir la informació urbanística referent a la finca, i que determina què es pot fer en ella i en quines condicions.

Finalment, però no per això menys important, l’inversor ha de saber quantes unitats d’habitatge, local, oficina, habitació d’hotel, etc, pot obtenir a la finca que desitja adquirir, i, si no està segur, oferir-li diverses alternatives perquè pugui escollir la més adequada per als seus interessos.

En haver treballat per a diferents promotores immobiliàries, coneixem el mercat, i això ens permet aconseguir tota la informació necessària per elaborar una proposta atractiva i rendible per als nostres clients.

Aquesta proposta, prèvia recopilació de la informació urbanística disponible i prèvia conversa amb els tècnics municipals per afinar les possibilitats d’actuació, consistirà en un estudi gràfic amb una o diverses propostes de distribució d’espais, amb el detall màxim que un avantprojecte permet. Si el client ho estima oportú, podem acompanyar aquesta proposta amb un breu estudi econòmic que l’ajudi a prendre la decisió més convenient.

Donada la varietat de situacions, el cost d’aquest tipus de treballs pot oscil·lar entre poc més de cent euros i diversos milers. Per això, li mostrarem alguns exemples de treballs amb els quals ens hem trobat, perquè es faci una idea aproximada del que podem oferir-li i del que vostè pot necessitar. Els preus que aquí s’indiquen no inclouen els impostos vigents:

· Edifici complet de fins a 1000 m2: 1 € / m2 de superfície construïda
· Edifici complet de més de 1000 m2: 0,80 € / m2 de superfície construïda

Si necessita un professional que faci aquest treball per vostè, o si vol que l’assessorem en aquesta qüestió, ompli el formulari que trobarà a continuació i ens posarem a treballar de seguida amb total discreció.


Post a Comment

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: