Top

Cèdula i certificat energètic des de 120 €

La cèdula d’habitabilitat és un document que certifica que un habitatge compleix amb les condicions d’habitabilitat especificades per la normativa vigent de la Generalitat de Catalunya.

Per la seva banda, el certificat d’eficiència energètica és un document que especifica el consum i la demanda d’un habitatge o local.

Tots dos documents són imprescindibles per a qualsevol operació de compravenda i / o lloguer d’immobles de segona mà, per a contractar els serveis d’aigua, gas i electricitat, i s’han de renovar obligatòriament de tant en tant.

Visitarem el seu habitatge, prendrem les dades necessàries per elaborar el certificat, farem la sol·licitud telemàtica i obtindrem els documents en un termini que, en el cas del certificat energètic, és d’entre 48 i 72 hores, mentre que per a la cèdula serà d’entre 3 i 4 setmanes.

El preu d’aquest tràmit conjunt, taxes incloses, impostos no inclosos, és de:

120 € per a habitatges de Barcelona i la seva àrea metropolitana
150 € per a habitatges de la resta de la província de Barcelona
180 € per a habitatges de Girona, Lleida i Tarragona

Si vol que ens encarreguem del tràmit conjunt de la cèdula de segona ocupació i el certificat d’eficiència energètica del seu habitatge, ompli el formulari que trobarà a continuació i ens posarem a treballar de seguida.


Post a Comment

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: