Top

Cases i locals modul·lars (consultar preus)

En les últimes dècades, la construcció s’ha decantat cap a l’ús de materials industrialitzats, el que ha permès millorar la qualitat del producte final.

Aquesta tendència ha arribat a plantejar la estandardització de tota l’estructura, el que permet estalviar temps i diners, mantenint els estàndards de qualitat que les normatives europees exigeixen a l’actualitat.

Una de les solucions que compta amb més adeptes és l’arquitectura modular, que, a més, permet reciclar elements com els contenidors ISO de transport de mercaderies i convertir-los en la base d’habitatges, locals i tota classe d’edificis als quals aplicar els mateixos materials i acabats que la construcció tradicional, amb resultats que no tenen res a envejar.

Si vol saber més sobre aquest tipus de construcció, si busca una solució alternativa i innovadora per al seu habitatge, o bé és vostè propietari d’un negoci nòmada i vol una construcció sòlida, adaptada a les seves necessitats i que pugui dur-se a qualsevol lloc, ompli el formulari que trobarà a continuació i ens reunirem amb vostè per a assessorar en aquesta qüestió.


Post a Comment

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: