Top

Aixecament de plànols des de 90 €

Quan vam comprar un habitatge, un local o qualsevol altra classe d’edifici i volem reformar-lo i adaptar-lo a les nostres necessitats, una de les primeres coses que fem és prendre mesures de totes les estades per saber com és i poder dissenyar millor el nou espai.

Aquesta és una tasca que pot fer-se complicada si l’edifici és molt gran o amb moltes estances. Però, a més, pot succeir que necessitem prendre d’ara, detallar les instal·lacions … i després, tot això cal dibuixar-lo.

Per què no deixa que fem aquesta tasca per vostè? Comptem amb poderoses eines per a aquest tipus de treballs, i amb una experiència d’anys elaborant projectes de tot tipus, pel que podem encarregar-nos de fer un aixecament complet, amb tant detall com vostè necessiti, que l’ajudarà a fer petites, mitjanes i grans reformes al seu habitatge, o també en el cas que necessiti fer qualsevol tràmit o gestió davant l’administració que necessiti d’un pla exacte i rigorós de la seva propietat.

Donada la varietat de situacions, el cost d’aquest tipus de treballs pot oscil·lar entre menys de cent euros i diversos milers. Per això, li mostrarem alguns exemples de treballs molt comuns amb què ens hem trobat, perquè es faci una idea aproximada del que podem oferir-li i del que vostè pot necessitar. Els preus que aquí s’indiquen no inclouen els impostos vigents:

· Pis o local de fins a 100 m2: 90 €
· Pis o local de fins a 200 m2: 150 €
· Pis o local de fins a 300 m2: 200 €
· Local de fins a 1000 m2: 300 €
· Local de més de 1000 m2: 400 €
· Edifici complet de fins a 1000 m2: 1 € / m2 de superfície construïda
· Edifici complet de més de 1000 m2: 0,80 € / m2 de superfície construïda

Preus vàlids per a aixecament planimètric de plantes i presa d’alçades. Els següents treballs es comptaran a part:

· Instal·lacions: 10% addicional sobre els preus abans indicats
· Façanes: 30% addicional sobre els preus abans indicats

Si necessita un professional que faci aquest treball per vostè, o si vol que li donem més informació al respecte, ompli el formulari que trobarà a continuació i ens posarem a treballar de seguida.


Post a Comment

Pin It on Pinterest

%d bloggers like this: